30-vuotisjuhla vietetty

Nisun majalla vietettiin Särkijärven kalastusseuran 30-vuotisjuhla kuuman sään, mutta onneksi viilentävän tuulen vallitessa. Juhlaan oli saapunut n. 50 juhlavierasta, jotka puheenjohtaja Arto Pynnönen toivotti tervetulleiksi ja kuvaili muutamin sanoin seuran alkutaivalta ja muisteli edesmenneitä perustajajäseniä, viimeisimpänä heistä Matti Saarinen. Jari Saarinen kertasi ruoppaushankkeen vaiheita ja etenemistä. Yksi vaadittava piirros ruoppausalueesta on tulossa, joten syksyn aikana asia etenee lupahakuvaiheeseen.

Seuran sihteeri Jatta Hietalahti oli 15 ruokalajia ja kakkukahvin sisältävän juhlabuffen suunnittelun takana ja esitteli menun, jonka valmistamiseen olivat osallistuneet Jatan lisäksi Tiina Pynnönen, Eeva Pynnönen, Dang Ruuhamo, Hannele Pihlajamäki, Auli Pirttijärvi, Anja Saarinen, Tiina Muistola ja monet muutkin, tuo tullessas, vie mennessäs – tyyliin. Hyvin kauniit luonnonkukka-asetelmat olivat Korkin perheen luomia. 

Orkesterina oli Hiljaiset Miehet, joka on monipuolinen neljän miehen yhtye. Nyt heillä oli swing, rock ja blues-tyyppinen ohjelmisto. Laulusolistina, kitaristina ja huuliharpistina oli kalastusseuran jäsen Kari Muistola. 

Ilta päättyi arpajaisiin ja iloisiin näkemisiin, moimoi ja hyvän yön toivotuksiin. 

Kiitos kaikille osallistujille ja yhteisen juhlan tekijöille!

Särkijärven kalastusseuran johtokunta.

 

(48)

Kommentointi on suljettu.