Ajatuksia vuodelle 2023

Onnellista uutta vuotta 2023 kaikille särkijärveläisille!

Tätä kirjoittaessa uutta vuotta on jo eletty 12 tunnin ajan. Sää on aurinkoinen – toivottavasti koko tuleva vuosi on samanlainen.

Meidän perheelle viime vuosi oli yhtäaikaa vanhasta luopumista ja uuden ajan aloittamista.  Teimme perinnöksi jääneestä mökistämme oman näköistä, samalla edesmenneiden mökinrakentajien  mökkiperinteitä vaalien.

Mökki on ollut meille aina tärkeä, mutta ehkäpä viime aikaiset tapahtumat maailmalla ja omien lasten kasvaminen ovat tehneet mökistä meille entistä rakkaamman paikan. Jo innolla odotamme tulevaa kevättä, kesää ja syksyä.

Pääsin  ensimmäistä kertaa myös kalastusseuran johtokuntaan vuosikokouksessa tehdyn valinnan kautta. Kiitos luottamuksesta.  Olen syksyn ja alkutalven aikana pohtinut paljon sitä, miten voisimme lisätä yhteistyö- ja talkoohenkeä Särkijärven mökkiläisten kesken. Meillä on jo paljon hyviä asioita olemassa, joissa asioita pääsemme keskenämme jakamaan; www-sivut, oma facebook -ryhmä, Särkijärven sanomat – lehti, niittotalkoot sekä tietenkin vuosittainen saarijuhla kokouksineen, arpajaisineen ja kaikkine talkoohengessä valmistettuine herkkuineen . Ideoidaan näitä lisää. Miten voisimme lisätä yhteistä tekemistä Särkijärvellä, miten voisimme auttaa ja ilahduttaa toisiamme ja Särkijärveä eri tavoin.

Särkijärvi tarvitsee apuamme. Järvi voi huonosti, vaikka positiivisiakin asioita on nähtävissä. Järven hyvinvointi on meidän kaikkien yhteinen asia!  Meidän kaikkien pitää, kukin kykynsä mukaan, ottaa vastuu järven hoitamisesta. Vähin, mitä kukin voi tehdä on maksaa vuosittainen jäsenmaksu kalastus- ja virkistysseuralle. Vuosikokouksessa sovitun mukaa, maksu on sama 25 € kuin aiemminkin. Erilaiset talkoot oli se sitten niittoa tai muuta järven huoltoon liittyvää on sitten lisäextraa, jota kaikki voimme tehdä alkaen omasta mökkirannastamme. Kiitos kaikille niille aktiiveille, jotka ovat viime vuosikymmenet järven kunnosta huolehtineet.

Lisää väkeä tarvitaan mukaan järvemme pelastamiseen!

Vuosikokouksen muistio ilmaantuu näillekin sivuille toivon mukaan lähiaikoina.

Kaikkea hyvää vuodelle 2023!

Janne Ruskovaara

 

 

 

 

 

(79)

Kommentointi on suljettu.