Huopio Cup

Huopionmarkkinoiden haastekisa

Huopio Cupin kutsu

Kutsumme kyläyhdistyksenne, kalastus- tai metsästysseuranne tai muun oman porukkanne ottamaan osaa ja miksei myös haastamaan jonkun alueenne toisenkin seuran kesäiseen haastekisaan.

Haastekisa pidetään Luhalahdessa Huopionmarkkinoilla la 7.6.2014 alkaen. Seuraavat päivät ovat la 28.6. ja la 19.7.  Ensimmäisenä lajiehdotuksena meillä oli köydenveto, mutta koska noita polvi- ja olkapäävaivoja tuntuu jo muutenkin olevan turhankin paljon, valitsimme haastekisan lajiksi frisbeeegolfin.

Toiveena on saada mukaan eri seuroja/yhdistyksiä Kyrösjärven pohjoispuolelta. Osanottajia karsitaan kisassa niin, että osa joukkueista putoaa pelistä jo ensimmäisenä toripäivänä ja vain parhaat ovat mukana viimeisen päivän finaaliottelussa. Voittajajoukkue palkitaan kiertopalkinnolla ja vuoden päästä ottelemme uudelleen.

Joukkue on nelihenkinen ja toivomme, että joukkue on sekajoukkue ja mukana on myös nuorisoedustusta. Joukkueen kokoonpano voi luonnollisesti vaihtua kesän aikana, mutta yksi henkilö ei saa kisata kuin yhdessä joukkueessa, vaikka kuuluisikin useampaan kisassa mukana olevaan seuraan/yhdistykseen.

Haastekisassa ei ole osallistumismaksua, vaan haasteen tarkoitus on lisätä kylienvälistä toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittautumiset toivomme 31.5.2014 mennessä, mutta mahdollisuuksien mukaan otamme viimehetkenkin ilmoittautujia mukaan kisaan.

Ilmoittautumiset Satu Kiurulle 041 544 0934 tai satu@aol.fi

Järjestäjänä Luhalahden Kyläseura Ry.

(244)

Kommentointi on suljettu.