Kannatusta Särkijärven kalastusseuralle!

Hei kalastusseuran jäsenet ja Särkijärven asukkaat sekä yhteistyökumppanit!

Vaihtuneen vuoden ensimmäinen juttu koskee jäsenmaksua ja uutta kannatusmaksua.

Kalastusseuran jäsenmaksu on kuluvana vuonna 20 €. Maksun voi maksaa Luhalahden Autohuoltoon, jolloin saa pyydysmerkit mukaansa. Maksun voi maksaa myös suoraan kalastusseuran tilille, Aitosäästöpankki Oy, Tilin numero: FI93 4503 1150 0013 62

Jos maksat tilille, niin silloin pyydysmerkit saat puheenjohtaja Arto Pynnöseltä, hänen mökiltään. Soita etukäteen numeroon: 040 311 3725

Jäsenmaksu  sisältää kalastusoikeuden ja oikeuden osallistua seuran kokouksiin ja päätöksentekoon ja halvemman pääsylipun seuran 25 – vuotisjuhlaan elokuussa . 

Uutena asiana on seuran tukeminen kannatusmaksulla, joka on vapaaehtoinen ja jokainen voi itse määritellä sopivan maksun. Tämä maksetaan tilille.

Kannatusmaksu ei sisällä kalastusoikeutta eikä jäsenoikeutta.

Särkijärven kalastusseura on vuokrannut Särkijärven kalastusvedet Kyrösjärven kalastuskuntayhtymältä, ja on velvoitettu hoitamaan kalavettä ja sen kalastoa. Siksi on välttämätöntä kerätä rahaa velvoitteen täyttämiseksi. Kalastuslain mukaan, jokaisella, joka virvelöi, uistelee, kalastaa verkoilla, katiskalla, pitkäsiimalla tai ravustaa, on oltava kalastusalueen haltijan lupa. Luvan saa  maksua vastaan.

 

(301)

Kommentointi on suljettu.