Sade ei lannistanut saaritapahtumaa

Särkijärven kalastusseuran vuosikokous aloitettiin kauniin sään aikana ja kokous saatiin päätökseen juuri ennen rankan sateen alkua.
Seuraavia päätöksiä tehtiin: Entinen johtokunta jatkaa, jäsenmaksuksi vuodelle 2017 päätettiin 20 €. Johtokunnalle myönnettiin vastuuvapaus. Toimintasuunnitelmassa vuodelle 2017 ovat kalanistutus, vuosikokous Sepänsaaressa heinäkuun viimeisenä lauantaina, järven kunnostusta, veden ja kasvillisuuden havainnointia, sekä 2017 heinäkuussa Huopion markkinoilla kirpputori kahtena lauantaina. Tiedotuslehti tehdään keväällä ja siinä annetaan ohjeita kirpputorin toteutuksesta.

Saarijuhlaa ja sen juhlallista alkua sotki harmillisesti samanaikaisesti alkanut sade. Särkijärvineuvos Jarmo Ruuhamo tarjosi syntymäpäivänsä kunniaksi kuohujuomaa, puheenjohtaja piti puheen. Antti Karjala, Kari Muistola ja Jari Saarinen esittivät sateen ropistessa onnittelulauluja ja yhteislauluna Happy Birthday to you. Buffetti ja arpajaiset olivat menestys. Kari Muistola vaimonsa Tiinan kanssa vetivät yhteislaulutuokiota. Sateesta huolimatta tunnelma oli hyvä ja juhlayleisö sadevaatteissaan viihtyi pressukatosten alla myöhään iltaan.

Kiitos juhlan rakentamisesta ja varustamisesta erityisesti Arto Pynnösen perheelle, Hannele Pihlajamäelle sekä Dang Ruuhamolle.

(25)

Kommentointi on suljettu.