Kalastusseuran vuosikokous 25.8.2018

Vuosikokous pidettiin Luhalahden Luhalinnassa. Kokoukseen osallistui vain 15 henkeä, vaikka kokouskutsu oli jo kevään tiedotuslehdessä esillä ja asialistalla oli kalastusseuramme mittakaavassa suuri asia, järvikapeikon ruoppaus ja sen rahoitus.

Kokouksen aluksi hiljennyimme kunnioittamaan joulukuussa 2017 kuolleen Matti Saarisen muistoa. Matti oli seuramme perustajajäsen.

Kokouksen esityslistan mukaan edettiin. Tilinpäätös vahvistettiin ja toiminnantarkastajien lausunto hyväksyttiin, vastuuvapaus johtokunnalle ja muille tilivelvollisille myönnettiin. Vahvistettiin jäsenmaksuksi 25 € vuodelle 2019. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin. Se pitää sisällään mm. tiedotuslehden toimittamisen, kalanistutuksen, vuosikokouksen ja illanvieton Sepänsaaressa 27.7.2019 ja ruoppaushankkeen. Hanketta esittelivät Jari Saarinen ja Raimo Pirhonen.

Talousarvion loppusumma on historiallisen suuri, johtuen ruoppaukseen varatusta 10 000 € määrärahasta.

Johtokunta vuonna 2019 on: Arto Pynnönen pj., Jari Saarinen vpj., Jatta Hietalahti sihteeri, Jussi Kork, Tiina Muistola, Raimo Pirhonen ja Ari Sokka.

Lisäksi hyväksyttiin Janne Ruskovaaran ehdotus perustaa suljettu Instagram-tili kalastusseuran jäsenille. Ruskovaara valtuutettiin tekemään ohjeet ja eettiset toimintasäännöt tilin käytölle.

Kokouksen päätyttyä nautimme herkullisilla kakuilla, tortuilla ja piirakoilla rikastetut kokouskahvit. Lämmin kiitos leivonnaisten tekijöille!

Särkijärven kalastusseuran johtokunta.

(46)

Kommentointi on suljettu.