Kevättä jo ilmassa!

Särkijärven kalastusseura ry. avaa vuoden 2019 toimintakauttaan tiedottamalla muutoksista, jotka koskettavat seuramme jäsenistöä ja kaikkia järvemme vesistöstä ja kalastosta nauttivia. 

Särkijärven kalastusseuran hallinnossa on tapahtunut muutoksia. Tiina Muistola valittiin vuosikokouksessa johtokunnan jäseneksi Markku Salmisen tilalle. 

Mökkikohtaiseksi jäsenmaksuksi vuodelle 2019 päätettiin 25 euroa. Jäsenmaksuun kuuluu kalastusoikeus kalastuslain säätämin ehdoin. Lupa tarvitaan seisoviin pyydyksiin, verkkoihin, katiskoihin, pitkäsiimaan ja rapumertoihin sekä uisteluun ja virvelöintiin. Kalastuslupaa eivät tarvi yli 65-vuotiaat eivätkä alle 18-vuotiaat. Kalastusseura valvoo kalastusta ja pyydysten merkitsemistä, seuraa kalaveden tilaa tekemällä systemaattisesti järviveden näkösyvyyden mittauksia ja määrävuosin kemiallisia vesianalyysejä. Särkijärven vesialue on vuokrattu Inkulan ja Sipsiön kalastuskunnilta. Vuokraehdoissa on määritelty Särkijärven kalastusseuran velvollisuudeksi hoitaa järven kalastoa ja kalavettä. Särkijärveen on vuosien mittaan istutettu pääasiassa siikaa kalastoa täydentämään. 

Kaikille järven mökeille tullaan jälleen jakamaan keväällä tiedotuslehti. 

Särkijärven kalastusseuran jäsenmaksun voi maksaa Luhalahden autohuollossa tai sähköisesti verkkopankissa. Tilinnumero on: FI 93 4503 1150 0013 62 BIC: HELSFIHH. Luhalahden autohuollosta saa pyydysmerkit heti mukaansa. Netissä maksaneet saavat ne Arto Pynnöseltä. Hänen puhelinnumeronsa on 045 600 7870. Artolle voi maksaa myös jäsenmaksut. 

Hyvää kevättä !

Särkijärven kalastusseura ry.

 

(66)

Kommentointi on suljettu.